Přihlásit k účtu
https://cwservice.cz/modules/mod_image_show_gk4/cache/layout.new_POUgk-is-61.jpglink
https://cwservice.cz/modules/mod_image_show_gk4/cache/layout.new_keramika_sklogk-is-61.jpglink
https://cwservice.cz/modules/mod_image_show_gk4/cache/layout.new_sirupygk-is-61.jpglink
https://cwservice.cz/modules/mod_image_show_gk4/cache/layout.new_filtracni_systemygk-is-61.jpglink
«
»

Ochrana osobních údajů

Vaše osobní údaje a data shromažďujeme výhradně proto, abychom Vám mohli poskytovat naše služby v jejich plné šíři. Veškeré informace o Vaší osobě a společnosti používáme pouze pro naši vnitřní potřebu a neposkytujeme je v žádné podobě nikomu jinému.

Stanete-li se našim zákazníkem, dáváte při své objednávce souhlas s tím, že údaje o Vás a vašich nákupech budou shromažďovány a používány. S těmito údaji je ale vždy zacházeno výhradně v souladu se zákonem stanovenými postupy.

Jako registrovaný správce a zpracovatel osobních údajů s daty nakládáme dle znění Zákona o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb.

Osobní údaje uchováváme v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Vaše osobní údaje předáváme pouze externím dopravcům, a to pouze v takovém rozsahu, aby vám byli schopni bezproblémově doručit zboží.

Bez vašeho výslovného souhlasu pak vždy nakládáme s vašimi osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v §5 odst. 2 písm. b) a v §5 odst. 6.

Vaše osobní údaje jsou u nás obvyklým způsobem zajištěny a zabezpečeny proti jejich zneužití.

Ve smyslu §5 odst. 5 zák. o ochraně osobních údajů jsme oprávněni vámi poskytnuté údaje použít pouze za účelem nabízení obchodu a služeb naší společností.

Na základě Vaši žádosti budou vaše osobní údaje z naší databáze kdykoliv zcela vymazány.

Poskytování dat třetím stranám

Vaše osobní údaje a data, která uvedete při své objednávce, jsou pro nás důvěrná a v žádném případě je neposkytujeme třetím stranám.

Pouze pro statistické a marketingové účely poskytujeme důvěryhodným třetím stranám a veřejnosti souhrnné statistické informace a údaje o návštěvnosti našeho obchodu, obratu a další marketingové údaje.

Tyto statistiky však nikdy neobsahují žádnou informaci, která by umožnila jakkoliv identifikovat naše jednotlivé zákazníky. 

Jménem svým a celého našeho týmu Vám děkuji za Vaši návštěvu a přeji příjemný den.

 

Tomáš Doupovec
ředitel společnosti

Potřebujete více informací k naší nabídce?

Využijte naši zelenou linku. Volání je zcela ZDARMA.

800 409 409

Novinky za skvělé ceny

Vodní filtr pod kuchyňskou linku Ecosoft 3

Segafredo Intermezzo - mletá káva 250g

Filtrační konvice MAXIMA SOLO 5 l - zelená

Hausbrandt San Marco - mletá káva 250 g

CWS cukr porcovaný 4g (1000 ks)

Kakao Van Houten 500g

Segafredo Intermezzo - zrnková káva 1kg

Filtrační systém s reverzní osmózou (reverzní osmóza) a mineralizátorem Ecosoft...

PERFECTION - 100% instantní káva 500 g

BARELOVÁ VODA - balená ionizovaná pitná voda 18,9 l - Akce BarelovaRevoluce.cz...

Sada 4 x 0,5 l sirupů ZON

Kryt na barel 18.9l

Pokud máte jakýkoliv dotaz...

  1. Jméno a/nebo příjmení:
    napište prosím své jméno a/nebo příjmení
  2. Váš e-mail nebo telefon:(nutno vyplnit)
  3. Váš vzkaz nebo dotaz:(nutno vyplnit)
    Napište nám prosím váš vzkaz
  4. Před odesláním opište do pole následující znaky
    Před odesláním opište do pole následující znaky   generovat nový kódInvalid Input

Výrobky nejlepších domácích i světových značek SKLADEM

  • AHMAD TEA London
  • Aqua Anna
  • Attibassi
  • Azkoyen
  • Barelová voda
  • Bianchi
  • Bossini
  • Bravilor Bonamat
  • Bristot
  • Caffé del Doge
  • Caffé L Antico
  • Caffé Vergnano 1882
  • Carracci Caffé
  • Conte
  • Cool water
  • Costadoro
  • CWS
  • D+K Drmela
  • Dallmayr
  • Danesi
  • DeLonghi
  • Dobrá Voda
  • Ecosoft
  • Gaggia
  • Hanácká kyselka
  • Hausbrandt
  • Illy
  • IMETEC
  • Izzo
  • Jacobs
  • John Guest
  • Jolly
  • Jura
  • Kimbo
  • La Bottega
  • La Brasiliana
  • Landucci
  • Lavazza
  • Lavazza Blue
  • Le Royal
  • Lucaffe
  • Macap
  • Martella
  • Marzotto
  • Mattoni
  • Mauro Caffé
  • mix4vend
  • MIXA VENDING
  • MokaSirs
  • Monbana
  • Moštěnický sirup
  • MR.BROWN
  • Nartes Horský pramen
  • Naše Voda
  • Necta
  • Nescafé
  • Nestle
  • New York
  • Oasis
  • Ondrášovka
  • Paraná
  • Passalacqua
  • Pellini
  • Philips Saeco
  • Pringles
  • puly
  • RHEA Vendors
  • Saeco
  • Salimbene
  • Segafredo
  • Severin
  • Torrefazione Parenti S.p.A.
  • TRE FORZE!
  • Van Houten
  • Venda
  • Vitar
  • ZON